"Не сме правили секс от 4 месеца"

Съпругът на Кортни Кокс, която стана известна с ролята си на Моника в сериала "Приятели", споделил в шоуто на Хауърд Стърн, че му е неприятно за раздялата му с нея. Въпреки това споделил, че нещата не се получавали и така в трябвало да стан

2010-10-21 15:05:11
Съпругът на Кортни Кокс, която стана известна с ролята си на Моника в сериала "Приятели", споделил в шоуто на Хауърд Стърн, че му е неприятно за раздялата му с нея. Въпреки това споделил, че нещата не се получавали и така в трябвало да стане.

Девид Аркет казал още, че от 4 месеца не са правили секс, а целувките между тях били просто рутинни. Те са изкарали заедно 11 години. Кортни казала на Дейвид, че се чувства като негова майка, а не като съпруга.

Дейвид все още обича много съпругата си и затова ще положи усилия нещата между тях да се оправят. Въпреки това, Кортни дори не желаела да бъде близо до него вече.

За Аркет Кортни Кокс е най-страхотният човек на планетата, но може би просто не са един за друг. Раздялата е трудно решение след като са били заедно 11 години.

"Значи Кортни е властна личност, постоянно мрънка и не обича да прави секс?! Ако това е така, кое й е прекрасното?!" - попитал зрител на шоуто. Отговор не му бил даден. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия